torsdag 15. januar 2009

Mens alle andre sover!

 

ok det er ikke akkurat tidlig på kvelden. klokken er ca halv 3 og jeg sitter ved pulten og surfer litt på nett, eller nettet er nede så jeg får nok ikke publisert dette innlegget før det er rettet opp i .

Hører på det siste albumet til The Killers og legger musikk over på MP3 min, skal på tur til Tr.heim i morgen og besøke musikk linja ved konservatoriet, blir en kjekk tur tror jeg for, vi kommer jo til og bruke noen timer i Tr.heim også. veit vi skal innom tre45 en tur og sikkert noe mere

 

I helga som var hadde vi faktisk time, vi hadde besøk av to jenter som holdt ett kurs i improvisasjon, hvor vi fikk i oppgave og bruke stemmen til og lage musikk og beat’s .

IMG_0017IMG_0054 

 

Lørdagskvelden var preget av Fritt Vilts Festkveld, her var det casino som var tema, vi måtte spille div spill for og vinne “penger” som vi senere kunne bruke til og by på div ting som var til auksjon. Til middag fikk vi servert fiske retter, her var det alt fra røkt ørret til fiskesuppe, maten var kjempegod, og det var jo ekstra positivt at Fritt vilt gjengen hadde gjort alt selv, fra fangst til servering. (sikkert litt hjelp fra kjøkkendamene våre)

 

ellers har det vell ikke skjedd mye stort denne uka, søndag sov jeg ganske lenge, men det blei en tur til Steinkjer for og dra på kino. måtte jo se den nye filmen til Tommy Wirkola Død Snø som handler om nazi zombier. vilt morsom film som jeg anbefaler.

Vi så også filmen Twilight som ikke var fult så bra, dette er jentefilm som jeg ikke tenker og kommentere lengere enn at jeg ikke likte den ……. KJEDELIG

 

IMG_0098

Men nå er det nok skriving i natt! kommer til bake over helga med siste sladder fra hytte turen !!!

Hilsen BT

Ingen kommentarer: