mandag 8. september 2008

Leka 2008


Torsdag 4.8.08 var det mange trøtte fjes og se til frokost, ikke alle var klar til tur men men var og deriblant våre kjære 2 års elever Hanne og Kristine var klare.

Etter ca 3 timers kjøretur og en kort båt tur kom vi til "Slottet" som er ett grendehus på den flotte øya Leka.

Mange var nok missfornøyd med soveplassene , men det var også noen få som valgte og sove ute under en flott stjernehimmel.


Fredagen bestod av en fjelltur opp på Lekamøya, her og var det noen som var missfornøyd med dette og det var ikke alle som valgte og ta turen helt opp til toppen. men det var flott og gå opp langs fjellsiden og vi var heldig med været hele turen. ettermiddagen var det valgfrie aktiviteter som på fredags ettermiddag, her kunne vi velge i og padle i kajak, guidet tur på leka, fiske og guidet tur i solsemhula som er den eneste hulen i Norge med hulemalerier som er åpen for publikum.

Kvelden var det gruppe "arbeid" hvor vi skulle gå en slags natursti og gjøre oppgaver og utfordringer i mørket, som ikke var noen enkel oppgave for oss, for vi så ikke en enesteting.


Lørdag var det en enkel dag, frokost og hjemreise. trøtte var vi på turen hjem. men mange gledet seg over og kunne dusje og alle gjorde sitt resten av dagen !

Ingen kommentarer: